Ho­ning­man­da­rijn met va­nil­le­kwark

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur rondom goudbruin. Snijd met een scherp mes de bovenkant, de onderkant en vervolgens de oranje en de witte schil van de mandarijnen af. Snijd de mandarijnen in dikke plakken. Leg ze op een groot bord, samen met het vrijgekomen sap, en bedruppel de mandarijn met de honing. Verdeel de vanillekwark over 4 kommetjes en schep de plakken mandarijn erop, druppel het vrijgekomen sap eroverheen. Bestrooi de desserts met de pijnboompitten en poedersuiker naar smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.