In­di­a­se ge­hakt­spie­sen met ap­pel-yog­hurt­dip

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
4 72

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan
  • 8 lange satéstokjes (18 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kneed met de hand (of maal in een keukenmachine) het gehakt met de currypasta, de helft van de appel en de helft van de koriander. Vorm van het gehakt 8 dunne worstjes en rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gehaktspiesen met de olie en bak ze in de grillpan in 10-12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesen regelmatig. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de appel en koriander. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtdip bij de spiesen. Lekker met naanbrood en sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.