Kalfs­rol­le­tjes met rau­we ham

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • deegroller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dille fijnsnijden. 3/4 dille mengen met 3 el dijonnaise. Kalfschnitzels aan beide kanten insmeren met 1 el olijfolie. Elke schnitzel plat in plasticzakje op aanrecht leggen en met deegroller iets platter slaan. Elke schnitzel met 1/2 el dijonnaise bestrijken. Rauwe ham erover verdelen, oprollen en met cocktailprikker vastzetten. Boter in koekenpan bruin laten worden en hierin op matig vuur kalfsrolletjes in ca. 12 min. rondom bruin en gaar bakken. 1/2 kopje water toevoegen en even laten bruisen. Tuinbonen ondertussen in ruim kokend in ca. 5 min. water gaarkoken. Afgieten en mengen met rest dille, 1 el olie en naar smaak zout en peper. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest dijonnaise erdoor roeren. Puree, tuinboontjes en vleesrolletjes op 4 borden leggen. Jus over vlees scheppen en dillemosterd erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 583 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.