In­di­a­se tofu­cur­ry met krui­den­rijst

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.
  2. Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.
  3. Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de currysaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 93 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 52-01

Indiase tofucurry met kruidenrijst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se tofu­cur­ry met krui­den­rijst

1
1
  • 400 g witte rijst
  • 375 g tofu
  • 1 Chinese kool

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.

2
2
  • 250 g champignons
  • 3 el zonnebloemolie

Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.

3
3
  • 1 pot tikka masala
  • 25 g koriander

Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de currysaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.