Groen­te­cur­ry met ti­la­pia

(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 96

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 531 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.