Fruit­mous­se en flin­ter­dun­ne ho­ning­koek

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • keukenkwast

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat met bakpapier bedekken. Vellen filodeeg elk in 6 repen knippen. Deze beetje slordig gekreukt naast elkaar op bakpapier leggen. Honing en olie in klein schaaltje mengen en in magnetron op hoogste stand 20 sec. verwarmen. Koekkruiden erdoor roeren. Deeg met kwast, dun met mengsel bestrijken. Koeken in hete oven in enkele min. goudbruin bakken. Op rooster laten afkoelen. Vruchten 15 minuten voor het eten uit de diepvries halen. Mousse uit bekertjes en vruchten op 4 bordjes scheppen. Honingkoeken ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.