Her­ten­bief­stuk­jes met cran­ber­ry­com­po­te

Staat in tien minuten op tafel.

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Staat in tien minuten op tafel. 6 personen
3 91

Ingrediënten

6 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in de gourmetpannetjes en bak hierin de ui. Bestrooi de hertenbiefstukjes met zout en peper. Bak ze bij de rode ui zo heet mogelijk, tot ze aan weerszijden bruin zijn. Schep de cranberrycompote en slagroom erbij, bak nog 1 minuut door. Serveer direct.

video

Vlees gril­len

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Hertenbiefstukjes met cranberrycompote

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Her­ten­bief­stuk­jes met cran­ber­ry­com­po­te

1
1
  • 1 rode ui
  • 3 el olie

Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in de gourmetpannetjes en bak hierin de ui.

2
2
  • 6 hertenbiefstukken

Bestrooi de hertenbiefstukjes met zout en peper. Bak ze bij de rode ui zo heet mogelijk, tot ze aan weerszijden bruin zijn.

3
3
  • 3 el cranberrycompote
  • 6 el slagroom

Schep de cranberrycompote en slagroom erbij, bak nog 1 minuut door. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.