Me­rin­gue gla­cée

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 325 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haal het ijs een halfuur voor het bereiden uit de vriezer. Klop de slagroom met de suiker stijf. Halveer de granaatappels en snijd de helften in kwarten. Schep boven een kom met een theelepel de pitjes tussen de vliezen uit. Houd een flinke eetlepel pitjes apart. Schep het ijs, de slagroom, de granaatappel-pitjes en de schuimpjes luchtig door elkaar. Serveer direct in mooie hoge glazen, bestrooi met de apart gehouden granaatappelpitjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.