Ko­kos-ci­troen­soep met ge­gril­de gar­naal

(169)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 8 personen
3 169

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de currypasta tot deze begint te geuren. Schenk de kippenbouillon en de kokosmelk erbij en breng zachtjes aan de kook. Schep 1 theelepel citroenrasp door de soep. Laat nog 5 minuten doorkoken. Bestrijk de gamba's met 1 eetlepel olie en bestrooi ze met zeezout en chilipeper. Gril de gamba's in 3-5 minuten rondom goudbruin. Schenk de soep in 8 kleine glaasjes, hang de garnaal over de rand. Bestrooi met de koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.