Ge­kleur­de mi­ni­groen­ten

  • voorgerecht
  • 8 personen
  • 35 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 8 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.