Yog­hurt met ap­pel-fram­bo­zen­com­po­te

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
4 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng de appelblokjes in 4 el water aan de kook, laat ze 5 min. zachtjes doorkoken, roer de bevroren frambozen erdoor en draai het vuur uit. Schep de honing erdoor. Laat het mengsel afkoelen. Schep de yoghurt en de frambozen-appel-compote om en om in hoge glazen. Bestrooi de yoghurt tot slot met de krokante muesli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.