Pa­rel­hoen met geu­ri­ge pad­den­stoe­len

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 6 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer van tevoren de knoflook, de peterselie en de paddenstoelen door elkaar en zet dit paddenstoelenmengsel op tafel. Verhit de olie in de gourmetpannen en bak de parelhoen in 8-10 minuten bruin. Schep een eetlepel van het paddenstoelenmengsel in het pannetje bij de parelhoen en bak het geheel nog 2 minuten. Voeg een klein scheutje cognac toe en laat nog 1 minuut sudderen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.