Ra­vi­o­li met kal­koen in ci­troen­saus

(137)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 137

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 566 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.