Oos­ter­se kip­pen­soep met ci­troen­gras

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Kipfilet in dunne plakjes snijden. Tomaat uit pakket in blokjes snijden. Pepertje uit pakket schoonmaken en fijnsnijden. In grote pan 1 1/2 l koud water gieten. Al roerend inhoud zakje soep toevoegen en aan de kook brengen. Zodra soep kookt, plakjes kip, groenten (behalve tomaat en taugé) en ketjap toevoegen. Met deksel half op pan 10 min. laten koken. Af en toe roeren. Naar smaak wat peper toevoegen. Rijst, tomaat en taugé over 4 grote soepkommen verdelen en hete soep erop schenken. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.