Gnoc­chi met ven­kel en kaas-mos­terd­saus

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Venkelknollen schoonmaken, fijne groen eraf snijden en bewaren. Knollen in reepjes snijden. Worteltjes in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Na 2 min. koken venkel toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten. Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie en fijne venkelgroen ondertussen fijnsnijden. Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ricotta en mosterd naar smaak erdoor roeren. Saus aan wortel en venkel toevoegen. Peper naar smaak en helft peterselie en venkelgroen erdoor roeren. Gnocchi over 4 borden verdelen. Rest venkelgroen en peterselie erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.