Spaan­se tuin­boon­tjes met ge­bak­ken kriel

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In ruime pan krieltjes 5 min. koken. Afgieten en laten uitlekken. In koekenpan helft van margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Zongedroogde tomaten in reepjes snijden. Chorizo in blokjes snijden. Rest van margarine in koekenpan verhitten. Ui glazig bakken. Tuinboontjes en paprika toevoegen en 5 min. roerbakken. Tomaatjes en chorizo toevoegen en verwarmen. Tijm van takjes rissen. Krieltjes over vier borden verdelen met tijm bestrooien. Chorizo-groentenmengsel ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.