Fu­sil­li met bos­pad­den­stoe­len

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, goed laten uitlekken en mengen met 1 el olijfolie en peper naar smaak. Rest olie in wok verhitten. Hierin champignonroerbakmix 4 min. roerbakken. Saus toevoegen en aan de kook brengen. 2 min. laten pruttelen. Fusilli over 4 borden verdelen, saus in midden scheppen, sour cream erop scheppen en kaas erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 699 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.