Yog­hurt pan­na cot­ta met herfst­sa­la­de

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 437 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
4 78

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kleine dessertschaaltjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Blaadjes gelatine in ca. 3 min. in ruim koud water weken tot ze zacht zijn. Helft room met suiker en vanillesuiker in klein pannetje aan de kook brengen. Blijven roeren tot suiker is opgelost. Van vuur af zetten. Blaadjes gelatine uitknijpen en in roommengsel oplossen. Laten afkoelen en ondertussen geregeld roeren. Rest slagroom halfstijf (yoghurtdikte) kloppen en yoghurt er voorzichtig door mengen. Zodra gelatinemengsel koud is (maar nog niet gestold) door yoghurtmengsel scheppen. In schaaltjes schenken en 1 1/2-2 uur in koelkast laten opstijven. Dessertschaaltjes op 4 borden zetten. Herfstsalade ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 437 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.