Wen­tel­teef­jes met fram­bo­zen

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 6 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.
  2. Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.
  3. Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.

Tip:

Je kunt het beste witbrood van een paar dagen oud gebruiken. Dit brood is iets steviger en daarom beter geschikt om wentelteefjes te bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.