Ge­vul­de vis­soep

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken. Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee. Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven. Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee. Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper. Garneer de soep met dille.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.