Ge­vul­de ei­e­ren met an­sjo­vis en pe­ter­se­lie

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 20 stuks
3 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de eieren in een pan met koud water en breng het water aan de kook. Laat op laag vuur 8 min. zachtjes koken. Haal de eieren uit de pan en spoel ze af onder koud stromend water. Pel de eieren en halveer ze. Wip de dooiers voorzichtig uit de eieren. Meng ze in een kom met de roomboter en de peterselie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vul de halve eieren voorzichtig met een lepeltje met het boter-eierdooiermengsel. Leg op elke eihelft een stukje ansjovis en een paar kappertjes.

Tip:

Als u voor het vullen van de eieren een spuitzak met een kartelmondje gebruikt, zien de eieren er nog mooier uit.

video

Ge­vul­de ei­e­ren ma­ken

Instructievideo - 01:40 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 4 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.