Rog­ge­brood­jes met ka­ten­spek­mous­se

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 18 stuks
4 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal het katenspek fijn in de blender. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de mon chou en de mosterd erdoorheen. Voeg (versgemalen) peper naar smaak toe. Bestrijk een plak roggebrood met katenspekmousse. Leg er een plakje roggebrood bovenop en bestrijk dit ook met de mousse. Maak zo nog een laagje en eindig met roggebrood. Snijd in zes blokjes. Herhaal ditmet de overige 6 plakjes roggebrood en de rest van de katenspekmousse.

Tip:

Roggebroodjes garneren? Prik er dan met een cocktailprikkertje een Amsterdamse ui in.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.