Ar­re­tjes­ca­ke­jes van bis­cuit

  • nagerecht
  • 8 personen
  • 485 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(148)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 8 personen
3 148

Ingrediënten

Keukenspullen
  • huishoudfolie
  • eenpersoonspuddingvormpjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.