Zee­vruch­ten­ra­gout

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwarm de zeevruchten (houd er een paar achter voor de garnering) in een steelpannetje langzaam op laag vuur met de crème fraîche. Voeg de saffraan toe. Snijd de deksels los van de pasteibakjes en zet de deksels en bakjes 10 minuten in de oven. Roer de maizena met de pernod tot een glad papje. Roer dit door de zeevruchten. Blijf roeren tot de ragout gebonden is. Zet de warme pasteibakjes op 4 bordjes of een schaal en verdeel de zeevruchtenragout erover. Garneer met de achtergehouden zeevruchten en bestrooi met de bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.