In­di­a­se tik­kagroen­ten met naan­brood

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok 3 el olie verhitten en hierin wokgroenten 3 min. roerbakken. Tikka masala toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Amandelschaafsel ondertussen in droge koekenpan op matig vuur heel licht bruin roosteren, constant heen en weer schuiven. Op bord laten afkoelen. In ruime schaal azijn met kerriepoeder, suiker, zout naar smaak en rest olie mengen. Brood verwarmen volgens aanwijzing op de verpakking. Elk brood halveren. Spinazie in schaal met kerriedressing mengen. Tikkagroenten op 4 borden scheppen, spinaziesalade en naanbrood ernaast leggen en amandelen over groenten en salade strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 841 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 65 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.