Hol­lands pan­ne­tje van sper­zie­bo­nen

(88)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 88

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Champignons schoonmaken en halveren. Peterselie schoonmaken en fijnsnijden. Olie in hapjespan verhitten en hierin Quorn, boontjes en krieltjes 5 min. bakken. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Ondertussen mix met 400 ml koud water goed doorroeren. Toevoegen aan sperziebonen en met deksel schuin op pan in ca. 10-20 min. gaar laten worden. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Over 4 diepe borden of kommen verdelen en bestrooien met peterselie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.