Gar­na­len­cur­ry met bloem­kool

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloemkool schoonmaken en in grote roosjes verdelen. In diepe pan doen. Aardappels, kokosmelk en 2 dl water toevoegen. Citroenschil boven pan raspen en citroen erboven uitknijpen. Kerriepoeder, zout en peper naar smaak toevoegen. Doorroeren. Pan op hoog vuur zetten, aan de kook brengen, met deksel op pan op matig vuur ca. 20 min. koken. Diepgevroren garnalen erdoor scheppen en 2 min. zachtjes meekoken tot alle garnalen roze zijn. Ondertussen pappadums volgens gebruiksaanwijzing in olie of in magnetron bakken. Koriander fijnsnijden, helft door garnalencurry scheppen. Curry over 4 diepe kommen verdelen, rest koriander erover strooien. Kommen op borden zetten, pappadums ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 518 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.