Gru­wel­pud­ding met tor­ren, spin­nen of ke­vers

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 805 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 enge plastic beesten, bijvoorbeeld spinnen
  • 4 glazen of bakjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de aardbeienpudding volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Neem 4 glaasjes of kleine bakjes, leg de griezelbeesten ondersteboven in de glaasjes of bakjes en schenk voorzichtig de jellypudding eroverheen. Zet de bakjes pudding minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  3. Stort de drilpuddinkjes met de beesten voorzichtig uit de vorm op een bordje.

Tip:

Versier ook het bord met enge plastic beesten. Als ze nu maar niet gaan bewegen!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.