Ver­se vis­sticks met ci­troen­mayo

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Aardappelpartjes over bakplaat verdelen en in ca. 20 min. bruinbakken. In diepe (frituur)pan 3/4 olie verhitten tot 175 °C. Bevroren stukken visfilet in 4 gelijke brede repen snijden. Ei in diep bord loskloppen met 1 el water, 1 1/2 tl zout en peper naar smaak. Bloem op groot plat bord scheppen. Paneermeel op ander groot bord strooien. Repen vis eerst door ei dan door bloem en als laatste door paneermeel halen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronkjes in plakjes snijden. In grote pan met kokend water in 6-8 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen vissticks in 4 porties goudbruin en knapperig frituren. Op keukenpapier laten uitlekken. Vissticks over 4 borden verdelen, citroenmayonaise, broccoli en aardappelpartjes ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 828 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 56 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.