Ita­li­aan­se groen­te­soep met per­li­ne

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In diepe pan groenten met 2 l water en tabletten aan de kook brengen. 5 min. laten doorkoken. Perline toevoegen en 4 min. laten meekoken. Ondertussen salieblaadjes in dunne reepjes snijden. Soep over 4 diepe borden of soepkommen verdelen en bestrooien met salie en wat peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 237 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.