Va­less met ta­gli­a­tel­le en ta­pe­na­de

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen in diepe pan met ruim kokend water en zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking gaarkoken en afgieten. Meng de tagliatelle in de pan met 3 el tapenade. Boter ondertussen in grote koekenpan smelten en bruin laten worden. Bak de Valess om en om in ca. 4 min. krokant en goudbruin. Neem de Valess uit de pan, voeg 1/4 l water toe aan de pan, roer juspoeder en tapenade (2-3 el) naar smaak erdoor, en laat even koken. Valess, tagliatelle en sperziebonen over 4 borden verdelen. Tapenadejus over de Valess scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.