To­ma­ten­soep met ge­smol­ten kaas

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Met grote mok of soepkop rondjes uit sneetjes brood en plakjes kaas snijden. Rest van brood en kaas in stukjes snijden. Sla schoonmaken en in grove stukken snijden. In koekenpan olie verhitten en broodstukjes krokant bakken, bestrooien met zout en (cayenne)peper. Zakjes soep over 4 mokken of soepkoppen (zelfde als gebruikt voor brood en kaas!) verdelen, bedekken met rondjes brood en kaas, bestrooien met wat (cayenne)peper. Soep volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron (of combimagnetron met grill) verwarmen tot kaas gesmolten is. Sla mengen met rauwkost en naar smaak dressing toevoegen. Over 4 borden verdelen en bestrooien met croutons en stukjes kaas. Warme soep erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 30 g
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.