Sho­ar­ma­wrap met ver­se to­ma­ten­saus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag. 4 personen
3 33

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.
  2. Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 637 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Shoarmawrap met verse tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sho­ar­ma­wrap met ver­se to­ma­ten­saus

1
1
  • 500 g tomaten
  • 1 kropsla
  • 1 el olie
  • 430 g shoarmavlees

Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.

2
2
  • 1 el olie
  • 400 g wokgroente grofgesneden
  • 1 tl paprikapoeder

Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 8 stuks flour tortilla
  • 125 ml sour cream

Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.