Snel­le pe­per­ma­ca­ro­ni met ham

Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles.

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles. 4 personen
3 128

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd intussen de mozzarella in blokjes. Schep de hamblokjes en de mozzarella door de hete macaroni.
  2. Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola, de peper en de helft van de geraspte kaas door de warme macaroni.
  3. Verdeel de macaroni over de borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct. Lekker met gekookte broccoliroosjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Snelle pepermacaroni met ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le pe­per­ma­ca­ro­ni met ham

1
1
  • 300 g macaroni
  • 125 g mozzarella
  • 250 g hamblokjes

Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd intussen de mozzarella in blokjes. Schep de hamblokjes en de mozzarella door de hete macaroni.

2
2
  • 75 g rucola
  • 1 tl versgemalen peper
  • 50 g geraspte extra belegen kaas

Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola, de peper en de helft van de geraspte kaas door de warme macaroni.

3
3
  • 50 g geraspte extra belegen kaas

Verdeel de macaroni over de borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct. Lekker met gekookte broccoliroosjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.