Pit­ti­ge fu­sil­li met pa­pri­ka en ham

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli volgens aanwijzingen op verpakking koken. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus, sambal, tomatenblokjes en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met sla serveren.

Tip:

Prijs per persoon 1.47 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 21 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.