Vis­pot­je met fri­tes

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 250 °C. Verhit de boter in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui 1-2 minuten. Bereid de minifrites volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de vis toe aan de ui en bak even mee (tot de vis uit elkaar begint te vallen). Strooi de bloem over de vis en schenk al roerend scheut voor scheut de melk erbij (de volgende scheut melk pas toevoegen nadat de vorige door de bloem is opgenomen). Breng het vispotje op smaak met crème fraîche, mosterd, dille, zout en peper. Vispotje in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en door en door heet laten worden. Verwarm intussen de sperziebonen. Serveer het vispotje met de frites en de boontjes.

Tip:

Prijs per persoon 0.69 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 32 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.