Cham­pig­nontaart met tijm

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 878 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • springvorm (Ø 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Ris de tijmblaadjes van de takjes en meng ze in een kom met de roerbakmix en de champignons. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verhit de olie in een wok en roerbak het champignonmengsel 4 min. Klop de eieren los in een grote kom met de melk, kaas en peper en zout. Bekleed de springvorm met deeg en prik met een vork enkele gaatjes in de bodem. Schep het champignonmengsel in de vorm en verdeel het eimengsel er gelijkmatig over. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 878 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 62 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.