Zalm met ci­troen­cour­get­te

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Röstirondjes op bakplaat leggen en onder in oven in ca. 20 min. bruin en knapperig laten worden. Vis na 10 min. op rooster boven in oven zetten. Temperatuur oven verlagen naar 200 °C en vis in 10-12 min. gaar laten worden volgens aanwijzingen op verpakking. Ui pellen en snipperen. Courgettes in dikke plakken snijden en plakken halveren. In diepe pan 3 el olie verhitten en hierin ui en courgette doen. Citroenschil op fijne rasp erboven raspen. Suiker toevoegen. Omscheppen. Citroen erboven uitknijpen. Met deksel op pan 10 min. zachtjes stoven. Zo nu en dan omscheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis en courgette over 4 borden verdelen. Röstirondjes erbij leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.