Wa­fels met fram­bo­zen-mun­t­ijs

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijsbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat het ijs in 10-15 sec. in de magnetron (600 Watt) iets ontdooien tot het zacht genoeg is om te roeren. Houd 4 blaadjes munt achter voor de garnering en snijd de rest van de munt fijn. Schep de fijngesneden munt en ¾ van de frambozen voorzichtig door het ijs. Leg een wafel op een bord en schep hierop met een ijslepel een bol ijs. Leg er een tweede wafel op en schep hier nog een bol ijs op. Dek af met een derde wafel. Garneer met de rest van de frambozen en de blaadjes munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.