Wok­scho­tel met var­kens­schnit­zel en peul­tjes

(120)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 120

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de schnitzelreepjes al omscheppend op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook, de peultjes en de noedels erbij en roerbak ze nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, gembersiroop en zout en peper. Bestrooi met de bosui en de geroosterde sesamzaadjes.

Tip:

De gembersiroop smaakt ook heerlijk in andere roerbakgerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.