In­di­a­se mos­se­len

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 2 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke tik op het aanrecht niet vanzelf dichtgaan. Verhit de olie in een ruime pan en bak de bosui 1 minuut (houd 1 bosui apart). Leg de mosselen op de bosui. Meng de kokosmelk met de tikka masalasaus en schenk dit in de pan. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 5-8 minuten gaar; schud de pan (met geslotendeksel) af en toe goed om. Verwijder de mosselen die na verhitting niet zijn opengegaan. Bestrooi de mosselen met de achtergehouden stukjes bosui.

Tip:

Lekker met ovenwarm naanbrood of krokante (mini)pappadums.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.