Bit­ter­koek­jes­toe­tje met drui­ven

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer van de druiven. Breng de gehalveerde druiven met de cognac en de kaneel aan de kook. Laat eventjes doorkoken. Roer goed, zodat een deel van de druiven stukgaat. Laat ze afkoelen tot lauwwarm. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Verdeel de stukken bitterkoekjes over 4 glazen. Schep er het gekookte druivenmengsel over, en vervolgens de slagroom. Garneer met de rest van de druiven. Serveer direct, anders 'smelt' de slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.