Brie met tijm­ho­ning en drui­ven

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. Laat even afkoelen en verwijder de tijm. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 ovenbestendige borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning. Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 min. in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is. Bestrooi het gerecht met de noten. Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.