Drui­ven­taar­tjes met li­moen

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 285 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 cakevormpjes (Ø 10 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de druiven over de bodem van de cakevormpjes. Rasp de schil van de limoen. Klop de eieren met de suiker dik, wit en luchtig. Roer er snel de bloem, de mascarpone, de melk en de limoenrasp door en schenk het mengsel over de druiven. Zet de vormpjes 20-25 min. in de oven. Laat de taartjes even afkoelen en haal ze uit de vorm. Draai ze om, bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer ze lauw.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.