Dub­bel­dek­ker met kaas en chips

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 1 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het broodje 2 keer door in de lengte, zodat er 3 laagjes ontstaan. Besmeer het onderste en het middelste laagje met de dijonnaise. Verdeel de rucola, de kaas en de chips over de dijonnaise en leg de broodlaagjes op elkaar. Druk de dubbeldekker voorzichtig dicht met het bovenste broodlaagje. Direct opeten, anders worden de chips zacht!

Tip:

Maak zelf mosterdmayonaise: meng 1 theelepel grove mosterd met 2 eetlepels mayonaise.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.