Bief­stuk met bal­sa­mi­co en pad­den­stoe­len

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 124

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paddenstoelen schoonmaken en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Biefstuk met zout en peper naar smaak bestrooien. 25 g boter in ruime koekenpan verwarmen en bruin laten worden en hierin biefstuk in 4-6 min. om en om bruinbakken. Ondertussen 1 el boter in wok verhitten en hierin spinazie met helft knoflook 3 min. roerbakken. Biefstuk na ca. 4 min. bakken uit pan nemen, in aluminiumfolie verpakken en onder dikke doek even warm houden. Rest knoflook en paddenstoelen aan pan toevoegen en 3 min. meebakken. Balsamico, 1/2 dl water en half bouillontablet toevoegen en roeren tot tablet is opgelost. Rest boter er klontje voor klontje doorroeren en na elk klontje telkens aan de kook laten komen. Mosterd, zout en peper naar smaak toevoegen. Biefstuk, rijst en spinazie over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 618 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.