Pa­pri­ka-kaaso­me­let met krui­den­sla

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Paprika's schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Eieren met yoghurt en naar smaak zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren. 2 el olie in ruime koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en hierin paprika 4 min. op matig vuur bakken. Vuur even hoog zetten en eimengsel in de pan schenken. Een paar keer goed omscheppen. Vuur weer laag zetten en omelet met deksel op de pan zachtjes bakken tot het ei gestold is. Bollen ondertussen in hete oven in ca. 4 min. warm laten worden. Tuinkruidendressing in slaschaal mengen met 3 el olie en de azijn. Sla mengen met dressing en over 4 borden verdelen. Omelet dubbelklappen, uit de pan op groot bord laten glijden, in 4 stukken snijden en naast sla op de borden leggen. Brood erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 693 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.