To­ma­ten­ri­sot­to met bleek­sel­de­r­ij­sa­la­de

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en in plakjes snijden. Ui pellen en fijnsnijden. Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden. Groen fijnsnijden. In diepe pan helft van boter smelten. Risottorijst toevoegen en 1 min. bakken. Knoflook, ui toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn toevoegen en laten uitbruisen. Bouillon en pomodorini mengen en beetje bij beetje roerend toevoegen. Rijst in ca. 20 min. al roerend gaarkoken. Bleekselderij mengen met rauwkost en naar smaak sladressing toevoegen. Rest boter en naar smaak zwarte peper door risotto roeren en op 4 borden scheppen. Salade erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.