Ap­pel­sa­la­de met no­ten

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroenschil boven een ruime schaal raspen. Citroen persen en met suiker en koekkruiden aan citroenrasp toevoegen. Roeren tot suiker is opgelost. Appels wassen, vruchtvlees rond klokhuis wegsnijden, in reepjes snijden van ca. 1 cm en mengen met citroenmengsel. Noten met een groot mes grof hakken. Helft mengen met appelsalade. Bergjes appelsalade in midden van 4 diepe borden scheppen. Vla eromheen schenken en rest noten over vla strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 547 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.