Gnoc­chi met zalm, tui­n­erw­ten en dil­le

(99)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 99

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tuinerwten en prei in een diepe pan met kokend water in 3 min. gaar. Voeg de gnocchi toe en kook nog 4 min. Giet af en meng de zalm, het citroensap, de mosterd en zure room met de gnocchi in de pan. Voeg de dille toe en verwarm nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.